Selvværd 

Selvværd handler om at lære at elske dig selv. Den eventuelle negative bagage og de mønstre, du har med fra tidligere – måske helt tilbage fra din barndom, kigger vi sammen på. Det handler om at lære at stå mere ved dig selv og kunne gå ind i et lokale med ret ryg, i stedet for at snige sig langs væggene. 

Jeg arbejder med klienter, der har brug for at booste deres selvværd både i individuelle forløb og i grupper.  

Udbyttet ved at tage et selvværdsudviklende forløb hos Inspirer er: 

  • Du lærer at droppe ”burde” og dermed din dårlige samvittighed. 
  • Du får kontakt med den, du er inderst inde. 
  • Du bliver i stand til at ”være dig selv”, også når du er sammen med personer, som tidligere kunne få dig til at føle dig mindre værd. 
  • Du lærer at sætte realistiske, opnåelige mål for dig selv og bagefter fejre det med en personlig belønning, som virkelig glæder dig. 
  • Du lærer at sætte grænser i forhold til dine egne forestillinger om perfektionisme. En del mennesker, især kvinder, stræber så meget efter ”det perfekte liv”, at de bliver ude af stand til at sætte grænser for sig selv i jagten på anerkendelse. 
  • Du bliver i stand til at erstatte negative tanker med realistiske tanker. Selvværdet skal trænes og holdes ved lige, præcist ligesom vi træner, vedligeholder og plejer vores krop. 
  • Du lærer at nyinvestere i dit liv ved hele tiden at søge udvikling og udfordringer og derved bevæge dig ud af din comfortzone.
  • Du vil opnå succes, fordi du har lært at komme ud af din comfortzone og tør risikere at begå fejl. 
  • Det bliver naturligt for dig at anerkende dig selv med de følelser, du har. 

 Tænker du: ”Hvordan får jeg et højere selvværd?”, så hold dig endelig ikke tilbage. Lad os komme i gang. Det virker! 

Læs udtalelse fra tidligere klient

”Mit formål med at starte i hos Pia var, at jeg godt kunne tænke mig at komme dertil, hvor jeg ligesom er i balance med mig selv og bare er den, jeg nu engang er ….. og ikke hele tiden prøver på at være en anden, som jeg enten selv definerer eller tror, mine omgivelser definerer.”

Efter forløbet: ”Det går rigtigt godt …. jeg synes efterhånden, at jeg har fået rigtigt meget ro på min hverdag, og når jeg mærker efter i maven, så er der ikke længere ”knuder” af bekymringer og frustrationer, men derimod en afslappethed, der gør mig i stand til at klare enhver situation. Jeg er dybt taknemmelig for de redskaber, Pia gav mig med på min vej frem i livet.”

Jette, 33 år