Om Pia og Inspirer

Inspirer ejes og drives af Pia Nielsen Jensen og blev etableret i 2003.  

Min baggrund er, at jeg i 18 års ansættelse har været HR-ansvarlig, sparringspartner for den administrerende direktør og ansvarlig for rekruttering, før jeg tog uddannelsen som psykoterapeut med speciale i parterapi og familieterapi – også for sammenbragte familier. Jeg har certificeringer i business coaching, life coaching, konfliktmægling og en master i stresshåndtering. 

Det, jeg brænder allermest for er at hjælpe personer, som er i vanskelige relationer med at optimere relationen via kommunikation. 

I de individuelle samtaleforløb fokuserer vi på værktøjer til opnåelse af højere selvværd.

Kommunikation

Kommunikation er nøgleordet, når du ønsker at få den optimale trivsel i dit parforhold. Derfor udbyder Inspirer parterapi i Greve og omegn med fokus på den anerkendende samtale. 

Familieterapi er en hjælp i familier med dårlig trivsel, når familien er skilsmisseramt, sammenbragt familie med dine, mine og eventuelle vores børn. 

Lederudvikling er en nødvendig investering, når du ønsker, din virksomhed følger med tiden og forbereder sig på eventuelle nedgangstider. Inspirer tror på, at indre udvikling skaber ydre resultater. Med udgangspunkt i en afklarende drøftelse hos jer vedrørende jeres ønsker og behov tilrettelægger vi et skræddersyet udviklingsforløb for virksomhedens ledere og medarbejdere, som skaber engagement, målbevidsthed og handling hos enkeltpersoner, afdelinger og/eller hele organisationen. 

Inspirer udbyder 360 graders målinger af ledere og medarbejdere. Her fortæller lederens nærmeste, hvad de vurderer er lederens primære udviklingspunkter. 

Balance mellem arbejdsliv og privatliv er hele fundamentet for menneskelig succes. Og balance som menneske er nødvendig for at undgå stress, depression og udbrændthed. 

Inspirer fungerer ligeledes som firmaernes eksterne konfliktmægler, når der opstår samarbejdsvanskeligheder 

Inspirer udbyder individuelle stresshåndteringsforløb og Fra Stress til Balance, som er et workshopforløb, hvor deltagerne mødes 5 gange i grupper af 4-8 personer.  

Dette forløb kan afrundes med et yogaretreat-ugeforløb i Sydfrankrig fra 1. juni til 8. juni 2019 eller et terapiophold kombineret med spa og yoga i Sverige, næste gang 3.- 5. november 2018.  

Har du behov, er du velkommen til at deltage i mine workshops, hvor vi arbejder koncentreret på, hvilke værktøjer, du kan anvende i din hverdag, for at få højere selvværd/bevare dit høje selvværd. 

Brug Inspirer, når du ønsker kommunikation i øjenhøjde.