For Teenagere

Tumler du eller et familiemedlem med: Eksamensangst, ensomhed, mobning, studievalg, karrierevalg, uddannelse, gruppepres, selvskade, det modsatte køn – så kan du få hjælp hos Inspirer.

Teenagere er unge mennesker på vej mod voksenlivet. Der sker mange ændringer både i kroppen, i skolen, i hjemmet, arbejdslivet begynder og mange sociale relationer dannes. Det kan være en stor udfordring at vokse op i denne moderne verden. Nogle af disse er ældgamle, mens andre er helt nye og er opstået i forbindelse med teknologiens udvikling. 

Jeg har mange teenagere som klienter som jeg håndterer jævnligt problemer med eksamensangst, ensomhed, mobning, studievalg, karrierevalg, uddannelse, gruppepres, selvskade, det modsatte køn, lavt selvværd og grundlæggende følelse af ikke at slå til. 

Det som teenagerne først og fremmest fremhæver er, at de her føler at de for alvor føler at blive hørt. De udtrykker stor tilfredshed ved ikke at blive fordømt, men derimod at blive opfattet som selvstændige ligeværdige individer, hvor forælder-barn relationen stadig dominerer i hverdagen derhjemme. 

Her vil I opleve en teenager, der udvikler sig meget positivt og slipper mange af de gamle negative mønstre. I vil opleve en teenager med mere overblik og som ikke længere er fortvivlet over hverdagen, de forestående valg og hvordan fremtiden skal blive.