360 graders målinger for ledere

Inspirer udbyder 360 grader måling af i alt 35 vigtige lederadfærdsområder fordelt på 7 hoved-kompetencer. Værktøjet fokuserer målrettet på praktisk udøvelse af effektivt lederskab i en moderne organisation.

De 7 hovedkompetencer er:

  1. Planlægning
  2. Problemløsning
  3. Opgavestyring
  4. Personligt lederskab
  5. Ledelse af relationer
  6. Ledelse
  7. Kommunikation

360 grader målingen er målrettet ejerledere og gerne i virksomheder med flere ejerledere. Målingen hjælper lederne med at fokusere på og styrke effektiviteten af deres lederskab.

Resultaterne præsenteres i en simpel og let forståelig rapport, som nemt analyseres og anvendes som grundlag for feedback. Den inkluderer en praktisk individuel udviklingsplan. De 5 vigtigste adfærdsområder samt de 5 mindst effektive områder, vises grupperet for hver respondentgruppe sammen med forslag og anbefalinger til udviklingsområder. Programmet kan desuden sammenligne 1. og 2. måling – eller 2. og 3. måling osv. hvilket gør det muligt at dokumentere udviklingen for den enkelte leders performance/effektivitet i perioden.

360 grader målingen leverer en uhyre præcis og overskuelig bedømmelse, der målrettet fokuserer på vigtig lederadfærd med henblik på optimering af lederens individuelle effektivitet og performance.
360 grader målingen er ideel i ledelsesudviklingsprogrammer og som grundlag for kortlægning af udviklingspotentiale i enhver virksomheds evalueringssystemer.

Du får en 360 grader måling, mailudsendelser til respondenter, opsætning af rapport, gennemgang af rapport (max. 2 timer) og opsamling af udviklingspunkter.